Selasa, 5 April 2011

Stiker Baru...

wah smart gler stiker baru untuk tag ahli keicarmania nie, mase tampal nie depan umah sis ekin, aq sowg jela yang dapat rasmi dlu dari dak2 melaka nie, yang laen sume rasmi kat muar tu pown sbb p bufday dak mania sana abg pojie, hai nak ikot tp mak aq kat uma tu nak tgok gak muke anak dier, so kene lah tunjuk muka mlm tu n terpaksa batalkan toots nak p ke muar ngan dowg, pape pown hope enjoy ngan perjalanan korg, sory sgt xpat join yuks kwn, mak den kat uma sowg2... miahaha....

 BuLaT 1809
 ToK JiN 1834

 Sis Fiza 1808

AbG ArM 1653
DeK Wan 1673
YuS 1822
Sis EKin 1247
Mie 1888

dan sebenarnye ramai lagi dak melaka yang xsempat nak amek pic tampal stiker nie mgkin sbb ade hal masing2, yang ade nie jelah yang ade untuk aq tag masokkan dalam blog aq nie, hope enjoy yuks...


Free Template Blogger collection template Hot Deals BERITA_wongANteng SEO theproperty-developer

4 ulasan:

aien sowad berkata...

ahakz ! anak makk upenye ye abg ! :p
agagamomo ! ! btw , smard ! <3

BuLaT AvanZatO berkata...

nak2 yang pulpe atas tu ek miahaha...

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
abu nak Tanya kenapa cermin sebelh kiri

thanks singgah blog aku... warghhhhh stiker tu mmg menarik beb... tak ade lebih kerrr

BuLaT AvanZatO berkata...

nak mai join dlu, bru bleh dapat no ahli bro...

Catat Ulasan

Hari Perkahwinan Ku Dan SiDia.. huhu.. Insyallah..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers